Castre guanya a Rufea

24-12-2018
Actualitzat: 24-12-2018 10:22
  • Castre guanya a Rufea

El Circuit de Rufea de Lleida va acollir ahir el Motocròs Ciutat de Lleida, l’última cita del calendari del Campionat provincial Ara Lleida i del Trofeu Moto Club Segre d’aquesta temporada. La prova va comptar amb la participació d’uns 150 pilots aproximadament que es van dividir en set categories: MX1, MX2, MX3, MXAficionats, MX85, MX65 i MX50. La cita, a més, comptava també amb la presència dels germans Màrquez, Marc, el set vegades campió del món que es troba ara en procés de recuperació després d’una intervenció a l’espatlla esquerra, i Àlex, que va participar en el trofeu en categoria MX65. El pilot de Cervera de Moto 2 va aconseguir la sisena posició a la classificació final.

Pel que fa als resultats, a la categoria reina, MX1, el guanyador va ser Sergio Castro, que es va imposar al davant de Nil Acarons i Francesc Mataró, que van ser segon i tercer, respectivament. En categoria MX2 es va proclamar campió Simeó Ubach. En segona posició es va classificar Oriol Casas i a la tercera, Raúl Sánchez. En aquesta categoria també destaca la sisena posició del pilot de Moto2 Álex Màrquez.

A la prova de categoria MX3, Albert Armengol va pujar a dalt de tot del podi, acompanyat al segon calaix per Àngel Davins, i per la seua part Cristian Ardèvol, es va classificar en tercera posició. La victòria final pel que fa a la categoria d’MXAficionats va ser per a Urtzi Markiegi. El segon millor va ser Albert Molina i el tercer classificat va ser Àngel Petit.

En categoria MX85, Víctor Puig es va proclamar campió, i es va classificar al davant d’Unai Aguiló, que va ser el segon classificat, i Aleix Martí, que va ser tercer. En MX65, el més ràpid va ser Brian Uriarte, que es va proclamar campió per davant de Dídac Arfelis, segon, i Álex López, tercer.

Finalment, a la categoria MX50, Eric Rubio va aconseguir la primera posició, i va superar així Aina Arfelis, que va ser segona, i Ivan Martínez, que va ser tercer.