Catalunya Ràdio aposta per Terribas i Cóppulo

SEGREcom
28-08-2015
  • Catalunya Ràdio aposta per Terribas i Cóppulo

L'emissora Catalunya Ràdio va presentar ahir, al Camp Nou, les novetats de cara a la nova temporada radiofònica sota el lema Catalunya Ràdio viu amb tu, que resumeix clarament l'objectiu de "ser a prop de la gent" i de fer una ràdio més propera per a l'oient.

Una temporada en què, segons va afirmar el cap de programes, Jordi Català, "hi haurà més espais per als esports a la graella informativa". Una de les principals novetats és el trasllat de Sílvia Cóppulo, que deixarà els caps de setmana per conduir el magazín La vida, de 12.05 a 14.00 hores, que encoratjarà la participació del públic per compartir dubtes i preguntes relacionades amb la incertesa dels temps actuals. Una de les sorpreses del nou magazín que presentarà Cóppulo és la incorporació com a col·laboradora de la periodista Karmele Marchante. En principi, la periodista catalana farà dos col·laboracions setmanals.

D'altra banda, Mònica Terribas seguirà al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio, que comptarà amb els fitxatges de noves veus com la de José Antich, Montserrat Nebrera o Sergi Cutillas. Una altra de les novetats és la tornada del lleidatà Xavi Freixes a l'emissora, després d'uns anys a Rac1. Torna per presentar el programa L'oracle. Freixes substitueix Xavier Graset, que començarà un nou projecte a TV3. Així, Catalunya Ràdio presenta grans canvis per a la nova temporada.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta