Catalunya tanca la Setmana Santa fregant la plena ocupació turística

ACN
19-04-2022
  • Catalunya tanca la Setmana Santa fregant la plena ocupació turística

El sector turístic català ha tancat aquest dilluns la Setmana Santa amb xifres de pràcticament plena ocupació que recorden l'època anterior a la pandèmia de covid-19. Els establiments d'arreu del país han rebut visitants i han omplert més del 80% de les localitats disponibles.

Segons el president de la patronal Apartur, Enrique Alcántara, a Barcelona s'ha superat el llindar del 90% d'ocupació, "com si aquests dos anys de covid-19 no haguessin passat". 

A Ponent i als Pirineus l'ocupació turística durant la Setmana Santa ha estat d'entre el 95% i la plena ocupació entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua. Molts establiments d'hoteleria, turisme rural i càmpings han pogut penjar el cartell de complert amb nivells prepandèmics d'aforament. Tant a la muntanya com a les zones turístiques de la plana de Lleida s'ha fregat la plena ocupació. L'esquí –que ha tancat temporada–, els esports d'aventura, el turisme de natura i el cultural han estat els principals atractius dels prop de 85.000 turistes que es creu que han triat Ponent i l'Alt Pirineu.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?