Cent anys de futbol a Verdú

SEGRE TÀRREGA
06-12-2019
  • Cent anys de futbol a Verdú

El Futbol Club Verdú, creat el mes de maig del 1920, va donar ahir el tret de sortida al centenari, que commemoraran l’any que ve amb nombrosos actes, entre els quals hi haurà un reconeixement a diferents jugadors que han passat pel club, així com una conferència sobre la trajectòria del futbol a Verdú a càrrec de l’historiador local Ramon Boleda. El president, Joan Barril, va destacar ahir “la involucració de bona part dels veïns per fer possible que un poble de menys de 1.000 habitants hagi mantingut un club de futbol durant cent anys” i els va agrair el suport. Barril va assegurar que “a Verdú els diumenges a la tarda tenim cita obligada al camp”.

La tinenta d’alcalde, Georgina Procter, va reconèixer que “és difícil per a un poble petit haver mantingut el club de futbol durant tants anys de forma ininterrompuda”, encara que va recordar que “hem de treballar per mantenir-lo”. La regidora d’Esports, Gemma Grustan, va expressar el suport del consistori.

 

En l’actualitat el club està representat per 75 jugadors en aleví, infantil, amateur i femení

 

L’acte va servir també per presentar els quatre equips que aquesta temporada formen part del Futbol Club Verdú: aleví, infantil, amateur i femení, aquest últim a Preferent, amb setanta-cinc jugadors i jugadores. La presentació va anar a càrrec d’Antonio Guàrdia, un exjugador del club, que va fundar el seu avi. Entre les autoritats hi havia la diputada Rosa Maria Perelló, que va destacar “els valors que s’aprenen a l’esport base, com la cooperació i el respecte”, i per la seua part el conseller comarcal Silveri Caro va anunciar una nova i modesta partida per a les entitats esportives de l’Urgell. El vicepresident i delegat de la Federació Catalana de Futbol a Lleida, Jordi Terés, va fer un reconeixement a totes les persones que han fet possible arribar a aquest centenari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta