Centenars de persones viatgen en el temps amb l'Harpia Balaguer Medieval

redacció
Publicat: 
18-09-2017
Actualitzat: 18-09-2017 12:05
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Centenars de persones viatgen en el temps amb l'Harpia Balaguer Medieval

Balaguer va posar punt final ahir a última hora de la tarda a la setena edició del festival Harpia Balaguer Medieval 2017Tant dissabte com diumenge la festa va rebre la visita de centenars de persones que es van desplaçar fins a la capital de la Noguera per viatjar en el temps, concretament a l'època medieval. Tot i el fred, el bon temps va propiciar l'assistència. 

Com ja és tradició, un dels actes més esperats va ser la batalla entre soldats i guerrers dels diferents grups de recreació que va tenir lloc al costat del campament medieval, muntat al marge esquerre del riu Segre. Després, l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va entregar un record, als diferents grups de recreació catalans, de l'edició d'enguany.

Una altra de les atraccions principals del festival és el Mercat medieval muntat a la plaça del Mercadal. Enguany comptava amb més de 100 parades d'artesania, joguets, alimentació i tot tipus d'objectes relacionats amb l'edat mitjana. També hi va haver espectacles itinerants, com els d'acrobàcies o el d'oques ensinistrades, i va destacar la desfilada de nens amb els seus escuts, que van anar passejant pel centre històric acompanyats de gegantons i grallers de la Colla Gegantera i Grallera de Balaguer.

Un altre dels actes multitudinaris va ser el sopar medieval de dissabte, presidit pels comtes Pere II i Margarida de Montferrat i que va comptar amb 250 comensals.

Comparteix

També t'interessarà