Cervera reactiva la festa de Carnaval d'enguany amb noves activitats

REDACCIÓ
Publicat: 
10-01-2023
Actualitzat: 10-02-2023 11:32
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Cervera reactiva la festa de Carnaval d'enguany amb noves activitats
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Cervera

La Regidoria de Festes ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Associació Cultural Carnaval de Secà per organitzar conjuntament el Carnaval de Cervera, que es farà dissabte 18 de febrer.

Amb aquest acord, des de la Paeria de Cervera es pretén fer un pas endavant per reactivar la festa, que enguany es podrà celebrar amb normalitat després de tres anys de restriccions.

L’Associació Cultural Carnaval de Secà és una entitat cerverina que organitza amb èxit el Carnaval d’Estiu, una festa popular que té lloc al juliol i que inclou una rua de disfresses, percussió, concerts....

L’acord s’ha presentat en un acte a la Paeria de Cervera, amb l’assistència de la regidora de Festes, Mireia Brandon, i representants de l’entitat Carnaval de Secà.

La festa presentarà sorpreses que s’aniran anunciant i que podreu consultar al nou perfil que s’ha creat a Instagram: @carnavalcervera.

Una de les novetats d’aquesta edició és que se celebrarà el dissabte 18 de febrer, dia de Carnaval, i no el cap de setmana següent, com es feia els darrers anys.

El format de la festa preveu actes a la tarda: concentració de comparses a la plaça Universitat i una rua pels carrers del centre de la ciutat fins al pavelló polivalent, on hi haurà ball de disfresses i berenar per a tots els assistents; i festa a la nit al pavelló polivalent.

Segons la regidora de Festes, Mireia Brandon, la intenció “és potenciar el Carnaval de Cervera i oferir una festa per a tots els públics”.

Comparteix

També t'interessarà