Cervera s'omple de música amb la 40a Càtedra Emili Pujol

REDACCIÓ
Publicat: 
29-06-2021
Actualitzat: 29-06-2021 13:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Cervera s'omple de música amb la 40a Càtedra Emili Pujol
  • Cervera s'omple de música amb la 40a Càtedra Emili Pujol

La diputada Mercè Carulla ha participat aquest dimarts en la presentació de la 40a edició de la Càtedra Emili Pujol, que se celebrarà a Cervera del 9 al 19 de juliol. La Càtedra engloba el Festival Internacional de Música, el Curs Internacional de Música i la 17a Fira de Lutiers.

La Càtedra Emili Pujol és un dels esdeveniments musicals més importats en l’àmbit cultural i pedagògic català. Al llarg de quatre dècades, centenars d’alumnes es formen de manera intensiva durant una setmana a Cervera aprofundint en el mestratge musical del seu instrument.

Paral·lelament, tant els alumnes com el públic interessat, també són partícips de diversos concerts de música que tenen lloc en diversos punts de la ciutat i d’una fira única al sud d’Europa dedicada al món lutier.

Mercè Carulla ha felicitat l’organització pels 40 anys del Festival Internacional de Música de Cervera “que se suma a la gran oferta cultural de la ciutat i projecta la cultura de les terres de Lleida a tot el món”, i ha afegit que “des de la Diputació estem al costat de les propostes culturals que es generen arreu del territori”.

Durant el Festival, es podrà assistir a 8 concerts, entre els quals destaquen diverses actuacions de guitarra, la formació de vents de l’OJC, els concerts dels professors del curs de música o el recital de la popular Judit Neddermann, entre altres.

Com cada edició, també destaca la Fira dels Lutiers que reuneix els mestres lutiers i els interessats en el seu art el diumenge 11 de juliol a l’Auditori de Cervera. Enguany, les guitarres seran les protagonistes, en una jornada farcida d’activitats, amb visita guiada i tallers.

A data de 29 de juny, hi ha 98 alumnes inscrits als Curs Internacional que estaran sota la tutela de 16 professors.

Comparteix

També t'interessarà