Cinc accidents de trànsit compliquen la circulació a l’AP-7

ACN
14-04-2022
  • Cinc accidents de trànsit compliquen la circulació a l’AP-7
    Peu de foto: 
    Retencions a l'AP-7, entre Castellbisbal i Subirats a Tarragona (Imatge Servei Català de Trànsit)

Cinc accidents de trànsit han complicat aquest matí la circulació a l’AP-7 coincidint amb la segona fase de la Setmana Santa, en la qual es preveu que uns 370.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons el Servei Català de Trànsit les incidències han començat entre les 10 i les 11 del matí. S’han registrat 6 quilòmetres de retenció entre Sant Cugat i Barberà, 14 quilòmetres entre l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, 5 quilòmetres entre Ripollet i Montcada, i fins a 20 quilòmetres entre Castellbisbal i Subirats, tot en sentit sud. En sentit nord s’ha registrat 2 quilòmetres de retenció a l’altura de Cardedeu.

Tot plegat s’ha vist agreujat per un altre accident a la C-58, a la zona de Montcada i Reixach, un fet que ha obligat a obrir el carril VAO per facilitar l’entrada a la ciutat de Barcelona. També s’han registrat 15 quilòmetres de cua entre Santa Perpètua i La Roca en sentit nord.

Trànsit ha qualificat la situació de complicada a hores d’ara, explicant que tot apunta que la sortida prevista s’ha distribuït entre matí i tarda, i part del volum de cotxes s’ha avançat a les previsions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta