Cinc-cents viatgers estrenen el telefèric d'Estany Gento

MARÍA MOLINA
02-08-2020
  • Cinc-cents viatgers estrenen el telefèric d'Estany Gento

El telefèric d’Estany Gento, a la vall Fosca, que dóna accés a Aigüestortes, va iniciar ahir la temporada estival amb un total de 525 passatgers, tot un èxit segons el consistori de la Torre de Capdella. La majoria eren catalans, encara que també hi va haver visitants d’altres punts de l’Estat i algun estranger. A les 8.00 del matí va obrir les portes amb el primer viatge de pujada i un total de 42 persones. Passat el migdia ja s’havien comptabilitzat 220 visitants. L’últim viatge es va fer de baixada a les set de la tarda.

Per prevenir el Covid és obligatori utilitzar mascareta i gel hidroalcohòlic, a l’entrar i al sortir. Es desinfecta la cabina després de cada trajecte. Segons va indicar l’alcalde, Josep Maria Dalmau, aquest any han contractat onze persones que s’encarreguen de controlar-hi l’accés així com de les mesures de seguretat.

Al principi, es preveia iniciar la campanya l’1 de juliol, però es va detectar un problema amb una peça que Endesa, propietària del telefèric, va reparar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta