Clàssics de la guitarra entre vins al festival de les Garrigues

REDACCIÓ
01-08-2019
  • Clàssics de la guitarra entre vins al festival de les Garrigues

L’intèrpret de guitarra clàssica Ferran Talarn inaugurarà aquest dissabte a les 21.00 h l’Espai Saó del celler Mas Blanch i Jové amb un concert que forma part de la VIII edició del Garrigues Guitar Festival. Talarn oferirà un recital inspirat en grans compositors com Falla, Piazzolla, Turina, Mompou o Montsalvatge. Ferran Talarn és un músic d’Amposta format a l’ESMUC amb Zoran Dukic en guitarra clàssica i a Maastricht amb Carlo Marchione, on va obtenir un màster en interpretació de guitarra. Des d’aleshores, Talarn ha obtingut més de vint guardons nacionals i internacionals.

VIII Garrigues Guitar Festival

Així mateix, l’entrada al concert inclou, a partir de les 20.00 h, una visita lliure al celler i un tast de vins maridat amb formatges i embotits. A més, Mas Blanch i Jové compta amb la finca la Vinya dels Artistes, amb obres de diferents autors, oberta dissabte a partir de les 19.00 h.

D’altra banda, la soprano Mireia Tarragó i el guitarrista Bernardo Rambeaud actuaran demà a l’església de Sant Miquel de Granyena de les Garrigues (20.00 h, 10 euros). El duo presentarà, en el marc del Garrigues Guitar Festival, Cançons de maig. De amores y de inquietudes, un viatge musical a través del Pirineu integrat per un lieder de Fauré, Toldrá i Seiber, amb cançons tradicionals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next