COELL assessora en línia els autònoms de Lleida

REDACCIÓ
26-05-2020
  • COELL assessora en línia els autònoms de Lleida

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) segueix donant suport i assessorant on line als autònoms de les comarques de Lleida mitjançant el programa CONSOLIDA’T, iniciativa té per finalitat l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora empresarial dels autònoms.

CONSOLIDA’T és una iniciativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya dirigida a consolidar, fer créixer i enfortir els negocis empresarials i professionals dels treballadors autònoms. L’Associació Multisectorial d’Autònoms de la província de Lleida (AMALL) pertanyent a COELL, col·labora en l’execució del programa CONSOLIDA’T per recolzar el col·lectiu, qui ara més que mai, ha de fer una aposta en ferm per reinventar-se, consolidar i potenciar la seva activitat professional.

Les circumstàncies excepcionals arran de la situació creada per la COVID-19 fa necessari fer via telemàtica l’assessorament i la formació dels participants en la present edició del CONSOLIDA’T, una iniciativa que es valora positivament al suposar una oportunitat de millora del col·lectiu d’autònoms, de foment de les sinergies i d’increment de la seva competitivitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et preocupa que hi hagi més rebrots de Coronavirus?