Com protegir les teves mans del fred aquest hivern

REDACCIÓ / @bellezaactiva / AMIC
Publicat: 
28-12-2022
Actualitzat: 28-12-2022 13:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Com protegir les teves mans del fred aquest hivern
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (AMIC)

Sí, és veritat, la baixada de temperatures s'ha fet esperar... Fins fa només uns dies, en molts punts del país feia calor. Però, per fi tenim aquí el fred! Una baixada de temperatures que ens permet fer canvi d'armari per a protegir el nostre cos. Però, si et fixes, hi ha parts del cos que normalment estan exposades, com la cara o les mans. Per aquest motiu és important parar-los esment i no descurar la seva cura, es poden ressentir molt amb el fred! Sequedat, esquerdes i, fins i tot, ferides. Avui li donarem protagonisme a les mans i la seva cura a l'hivern. Preparada?

Alguns consells

  1. No et rentis en excés les mans. Òbviament, fes-ho sempre que consideris que has de fer-ho o quan estiguin brutes. Recorda que ara és època de virus i bacteris, i les mans són el principal focus de transmissió. Això sí, rentar-les de forma repetida pot provocar dermatitis de desgast... Per a evitar-la també pots usar guants, o hidratar bé després de rentar.
  2. Hidratació. Hidrata diàriament i diverses vegades al dia la teva pell. Durant l'hivern és crucial no oblidar-ho, ja que pot ser més freqüent la sequedat, les esquerdes i les ferides provocades pel fred.
  3. Busca productes que no siguin agressius. Sobretot quant a rentada i si necessites rentar amb regularitat les teves mans. Usa sempre productes suaus i testats dermatològicament.
  4. Acostuma't a usar guants i peces d'abrigar. Així protegeixes les mans del fred directe. Un consell especialment recomanat per a les persones més sensibles al fred, ja que acostumen a patir més problemes de pell.
Comparteix

També t'interessarà