Comença la inscripció a les escoles municipals específiques

REDACCIÓ
05-09-2019
  • Comença la inscripció a les escoles municipals específiques

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida obre avui el període de preinscripció a les escoles municipals específiques, una iniciativa que té com a objectiu afavorir la pràctica esportiva i l’aprenentatge de diversos esports que són difícils d’encabir en les instal·lacions escolars per les seves particularitats tècniques. Compten generalment amb la col·laboració d’un club de la ciutat que dóna suport i continuïtat a les activitats.

Les escoles programades per a aquest curs, que va del 7 d’octubre de 2019 fins el 13 de juny de 2020, són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya “BTT”, Escacs, Escalada, Piragüisme, Rugbi, Tennis, Tir amb arc, Triatló, Pesca i Agility. Les escoles van destinades a nens i nenes d’entre 4 a 14 anys.

Es pot fer la inscripció a tres escoles per cada nen/a com a màxim (cal posar-les en ordre de prioritat) i el preu del curs és de 38,5 euros. La inscripció s'ha de fer online a través de l'apartat de tràmits de la web municipal. El període de preinscripció comença el dia 5 a les 12.00 h i acaba el 12 de setembre a les 14.00 h. El dia 13 tindrà lloc el sorteig de les places, per tal que les famílies puguin fer la matrícula entre els dies 16 i 20 de setembre.

Aquest projecte es suma al de les Escoles Esportives Municipals, que també promouen la pràctica esportiva entre els nens i nenes de 3 a 12 anys, en aquest cas dins dels centres escolars, i a altres iniciatives impulsades pel Servei d’Esports.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?