Comença la temporada de floració a les Garrigues

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
03-03-2024
Actualitzat: 03-03-2024 20:43
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Comença la temporada de floració a les Garrigues
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal de les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues continua programant diverses iniciatives al voltant de la floració dels ametllers per aquest 2024, amb la participació activa de productors locals i la col·laboració dels Ajuntaments d'Arbeca i Castelldans


Aquest diumenge 3 de març, s'ha celebrat la primera de les activitats a Arbeca, amb un vermut entre ametllers a partir de les 11 del matí. En aquest esdeveniment, s'han pogut gaudir de begudes i plats elaborats per 12 productors locals en un camp d'ametllers, amb l'entreteniment musical del DJ Adam Lay. Com a novetat enguany, s'ha realitzat un mercat de segona mà organitzat per l'Agrupament Escolta la Petjada del Secà. Els fons recaptats van destinats a una acció social, i les peces no venudes seran donades a la Creu Roja de les Borges Blanques.

El diumenge 10 de març, l'activitat es trasllada a Castelldans. A partir de les 9 del matí, es durà a terme una caminada cultural, organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues, el Centre d'Estudis de les Garrigues i l'Ajuntament de Castelldans, amb un cost de 5 € i un recorregut de 9 km. La caminada inclourà acompanyament d'un guia cultural, cessió de pals de marxa nòrdica, avituallament i assegurança. La caminada culminarà amb un vermut entre ametllers, on participaran una desena de productors locals, acompanyats per la música en directe de Conrad Cover Music.

A més, quatre restaurants de les Garrigues oferiran menús especials durant el període de floració: "Els Fogons de la Carme" de Cervià, "Restaurant Hostal Benet" i "Cafè Terrall Restaurant" de les Borges Blanques, i "Ca la Margarida" de l'Albi.

Comparteix

També t'interessarà