Comerços del Clot s’uneixen i creen un carnet per a clients

S.E.
31-01-2019
  • Comerços del Clot s’uneixen i creen un carnet per a clients

Els establiments comercials i de restauració del Clot i entorn tenen previst unir-se en una xarxa per organitzar activitats de dinamització conjuntes i volen crear també un carnet de fidelització de clients que els donarà accés a avantatges, com descomptes especials. Aquest és el projecte que ultima l’àrea de comerç de l’associació de veïns de Clot i Confluències, segons va explicar el representant, Josean Sobrino, i va afegir que està previst ratificar aquesta iniciativa en una assemblea demà divendres. Va detallar que són gairebé seixanta els negocis que formen part de l’associació i va remarcar que l’objectiu del projecte és potenciar els establiments de proximitat “ja que som de les zones de la ciutat que tenen més comerç de barri”.

En aquest sentit, va apuntar que el barri disposa d’establiments “més antics”, que daten dels anys noranta, i altres de més nous “que han vingut de fora”. “La idea és crear una targeta i una xarxa, perquè els veïns moltes vegades no tenen tota la informació dels comerços de proximitat que hi ha. Farem caps de setmana de descomptes per a clients, organitzarem un dia de botigues al carrer aquesta primavera i celebrarem un altre dia especial dedicat a l’hostaleria”, va destacar, així com més activitats durant l’any per dinamitzar l’activitat comercial.

De fet, Sobrino va apuntar que l’assemblea de demà servirà també per obtenir idees entre els assistents. Així mateix, va plantejar que els negocis que formin part d’aquesta xarxa paguin una quota, a banda de la que abonen els socis individuals de l’associació de veïns, per poder finançar les accions que vagin organitzant. En aquest sentit, va assegurar que també tenen la intenció d’editar una revista a partir del març.

A més a més, el representant dels comerciants del Clot va afirmar que “el barri no ha rebut inversions des de l’any 2010” i va incidir en el fet que “els carrers i les terrasses estan bastant deixats”. “Hi ha moltes queixes per brutícia tant de comerços com de veïns”, va subratllar Sobrino.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next