Comiat del Cadí ICG amb victòria

23-03-2014
  • Comiat del Cadí ICG amb victòria

El Cadí ICG Software va jugar ahir l'últim partit davant el seu públic i li va poder oferir una victòria de prestigi davant del Burgos, un dels equips que es troben en la lluita per entrar en els play-offs pel títol, unes eliminatòries a què ja no poden optar les lleidatanes.

Les victòries de Bembibre i Girona tanquen les portes a les de l'Alt Urgell, que necessitaven un miracle per arribar a l'última jornada amb opcions. D'aquesta forma, el Cadí ICG Software tancarà la temporada el dissabte 29 a la pista del Gipuzkoa de Sant Sebastià, amb l'objectiu de guanyar i poder enfilar-se a la sisena posició final si perd el Burgos davant el Gran Canària, tercer classificat.

Les jugadores d'Andreu Bou van disputar un dels partits més complets de la temporada, malgrat que va ser el Burgos el que va començar manant en el marcador. Les castellanes van aconseguir arribar al final del primer quart al davant (12-16), però la reacció del Cadí ICG Software no va tardar a produir-se. De la mà de Parham, autora d'11 punts en la primera meitat, les lleidatanes van capgirar el marcador (del 15-20 es va passar al 27-22) i van imprimir una intensa defensa que va impedir a les rivals desenvolupar el seu joc. D'aquesta forma, l'equip de la Seu va aconseguir arribar al descans amb un lleuger avantatge de cinc punts (30-25).

A la segona meitat, les lleidatanes van saber mantenir a ratlla un Burgos que es va veure incapaç de tornar a posar-se al davant. Així, el Cadí ICG va arribar a una màxima de 13 (38-25), encara que les castellanes van aconseguir reduir la diferència fins als 8 punts (47-39) abans d'entrar en el tram decisiu. Les locals van tornar a assolir els 13 de diferència poc després amb el 59-46 i aquest marge es va mantenir fins al final del partit. Parham va acabar sent la jugadora més destacada per part de les locals, amb 19 punts i 23 de valoració, mentre que l'aportació d'Asurmendi i De Kleijn també va ser clau.