Concurs d'idees per reformar l'antiga piscina i el parc municipal de Mollerussa

J.GÓMEZ
Publicat: 
05-06-2019
Actualitzat: 05-06-2019 10:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Concurs d'idees per reformar l'antiga piscina i el parc municipal de Mollerussa

L’ajuntament de Mollerussa afronta la reivindicada millora de l’antiga piscina que es troba al davant del parc municipal (coneguda com la piscina de les escales). Per aquesta raó, iniciarà aquest any la redacció de les bases d’un concurs d’idees per afrontar la reforma no només d’aquesta piscina, sinó també del parc municipal perquè els dos equipaments puguin acollir no només activitats de lleure sinó també altres professionals com a recinte firal.

En aquest sentit, s’ha de recordar que aquesta zona acull per la Fira de Sant Josep el Saló de l’Automòbil. Respecte a les piscines d’estiu, aquestes començaran temporada divendres que ve i mantenen els preus de l’abonament de temporada: 40 euros els adults; 30 els joves de 12 a 17 anys i 23 l’accés infantil. També hi ha abonaments familiars per temporada o per família nombrosa. L’horari d’obertura serà de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de nou de la tarda de juny a la primera quinzena d’agost i fins a les vuit els últims dies d’agost i els de setembre.

Les piscines del Pla inicien temporada d’estiu

Municipis del Pla d’Urgell com Bellvís, el Palau o Linyola també inicien temporada a les piscines aquest cap de setmana. Al Palau, fins al 21 de juny només obriran a la tarda i posteriorment, des de dos quarts de dotze fins a dos quarts de nou. A Bellvís, l’horari serà de les 11 a les 9 i a partir del 15 d’agost, de les 11 a dos quarts de nou. A Linyola, obriran portes juntament amb el servei de bar i per primera vegada, hi haurà una quota de 40 euros que permetrà visitar també les piscines de Bellcaire.

Comparteix

També t'interessarà