Concurs fotogràfic des dels balcons de Lleida

REDACCIÓ
20-03-2020
  • Concurs fotogràfic des dels balcons de Lleida
    Peu de foto: 
    Foto @annacos74

La Paeria, a través de Turisme de Lleida, impulsa la campanya #Lleidadesdelbalcó a través de totes les xarxes socials per tal que la ciutadania de Lleida pugui fer fotografies de la ciutat des dels balcons de cada seva o, si convé, des de les finestres que donen a l’exterior.

La iniciativa és una acció més per entretenir-se durant les hores que els lleidatans i lleidatanes han de passar en situació de confinament a causa de la crisi del COVID-19 i per dinamitzar un nou espai de relació entre els veïns i veïnes de la ciutat: les complicitats a través dels balcons. Així doncs, Turisme de Lleida proposa a la ciutadania que pengin les seves fotos de #Lleidadesdelbalcó amb aquesta mateixa etiqueta i facin menció de @turismedelleida a les xarxes socials, bé sigui Twitter, Facebook o Instagram.

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, anima a tota la ciutadania a participar-hi “perquè d’aquesta manera complim un triple objectiu: tenir una activitat d’entreteniment més per fer passar les hores; acumular un banc de fotografies de la ciutat des d’una perspectiva insòlita; i en tercer lloc, dinamitzar un nou espai de comunicació entre els lleidatans i les lleidatanes com és la vida i les relacions de balcó a balcó”.

Quan acabi el confinament, un equip tècnic de Turisme de Lleida triarà la fotografia guanyadora i la persona afortunada rebrà un lot de productes d’aquesta entitat de promoció i dinamització turística de l’Ajuntament de Lleida.

Capçalera #EnsQuedemACasa
Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?