“Coneixem l’objectiu”

JOSÉ CARLOS MONGE
19-07-2019
  • “Coneixem l’objectiu”

Adrián León (Santander, 9-9-1989), el primer fitxatge que ha fet el Lleida per aquesta temporada, va assumir ahir, durant la presentació, que l’objectiu de la temporada és l’ascens, però va apel·lar a la paciència. “L’objectiu tots sabem quin és. Però s’ha de tenir calma perquè això és molt llarg. L’important és que comencem bé”, va explicar. Sobre els motius que el van portar a elegir el Lleida, entre d’altres propostes, va dir que “tenia més ofertes, però només acabar la temporada ja es van posar en contacte amb mi, em van explicar el projecte i després em va trucar l’entrenador, Molo, cosa que sempre és molt important per al jugador. Em van parlar bé del club i de la ciutat. Espero que es respiri ambient de futbol a la ciutat”, va afegir.

Adrián León arriba procedent del Pontevedra i admet que tenia ganes de canviar de club i de grup. “Tenia una oferta de renovació, però no em vaig sentir valorat. Volia canviar d’aires i de grup. La veritat és que no he estat mai més de dos anys al mateix club. Crec que el canvi m’anirà bé”, va explicar.


Tenia més ofertes però el va convèncer el projecte i les bones referències tant del club com de la ciutat

El càntabre pot jugar en dos posicions, central i mig centre, i va dir que no té preferència per cap. “Com a central tens més responsabilitat i com a mig centre tens més recorregut. La veritat és que m’agraden les dos. Jugaré on em mani el míster. Jo estic còmode a les dos posicions”, va valorar.

Pel que fa als objectius personals, va assenyalar “fer-ho al millor possible tant al camp com al vestidor. Tots volem jugar el màxim possible i ser a l’onze titular. Espero jugar al màxim possible i fer-ho al màxim rendiment”.

Sobre el nou entrenador, Molo, va comentar que “quan vaig parlar amb ell per telèfon es va mostrar proper, em va explicar el que volia i com ho volia i em va transmetre confiança. Ha estat futbolista i això també és important”. Així mateix, va valorar positivament el grup que s’ha trobat al vestidor del Lleida. “Són molt bona gent, m’han ajudat en tot el que he necessitat i està clar que són jugadors de qualitat.” El club presentarà avui un altre fitxatge, Matej Simic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?