Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vielha e Mijaran i el Club de Natació Aran

REDACCIÓ
04-12-2021
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vielha e Mijaran i el Club de Natació Aran

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran i el Club de Natació Aran Swim Team han signat un conveni de col·laboració, amb el qual el consistori dóna suport econòmic a l'entitat per a sufragar despeses relacionades amb les activitats que han dut a terme en el Palai d'Espòrts de Vielha durant l'any 2021 amb motiu del tancament de la piscina del Palai de Gèu, per a donar continuïtat a l'activitat esportiva en el municipi, fomentant la seva pràctica entre la joventut del poble.

En aquest sentit, també és objecte del conveni les sortides del municipi per a la pràctica, entrenaments i competicions en piscines de fora de la població com a activitat esportiva complementària als entrenaments realitzats en el Palai d'Espòrts de Vielha.

“Des del consistori estem compromesos amb les entitats del nostre municipi. L'esport de la natació s'ha vist afectat pel tancament temporal del Palai de Gèu. Tot i així, ha mantingut la seva activitat, i des d'aquí vull agrair-los el seu esperit, i esperem molt aviat tornar a gaudir d'aquesta instal·lació, quan sigui arreglada l'estructura”, comenta l'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta