Convocat el cinquè Premi PIME de l’any de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
26-03-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Convocat el cinquè Premi PIME de l’any de Lleida

El Banc Santander i la Cambra de Comerç de Lleida convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i el Diari Segre, la cinquena edició del Premi Pime de l'Any de Lleida. L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació en l'exercici de la seva tasca quotidiana a les terres de Lleida.

El termini de presentació de candidatures pel Premi Pime de l'Any 2021 s'ha obert aquest dimecres 24 de març i es tancarà a les 0:00 hores del pròxim 15 de maig. A aquesta nova convocatòria poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros a tancament de l'exercici 2020 que tinguin la seu social a la província de Lleida.

A més de l'elecció de la Pime de l'Any, el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable. Con la colaboración de: Amb caràcter extraordinari, en aquesta edició s'ha inclòs una Menció Especial Reinvenció COVID per premiar les iniciatives que han desenvolupat les petites i mitjanes empreses espanyoles per adaptarse a la situació de pandèmia provocada pel coronavirus: noves línies de negoci, nous canals de venda, diversificació d'activitats de la companyia, implantació del teletreball o qualssevol altres.

L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2021, que es decidirà en el primer trimestre del 2022. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la Menció Especial concorreran a el Premi Nacional en les seves respectives categories.

Com participar

Les empreses interessades hauran d'omplir el formulari d'inscripció que trobaran al web www.cambralleida.org/premipime21 de la Cambra de Comerç de Lleida, on també poden consultar les bases del concurs. El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d'ocupació, amb especial atenció a l'ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l'empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes socialment responsables i les ja esmentades iniciatives per adaptar-se a la situació provocada per la pandèmia de COVID-19.

Gairebé 4.000 pimes participants

El Premi Pime de l'Any es consolida amb aquesta cinquena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. Sa Majestat el Rei va lliurar als guanyadors dels Premis Nacionals 2020. El Premi nacional Pime de l'Any 2020 va recaure en l'alacantina FacePhi. El Accèssit Nacional d'Internacionalització va ser per Fonyou Telecom, de Madrid. La barcelonina Wallbox Chargers va rebre l'accèssit Nacional d'Innovació i Digitalització. El d'Empresa Responsable es va atorgar a l'asturiana Enginyeria Projectes & Consulting Llança. Finalment, la Menció Especial a la Millor Iniciativa en la Lluita contra el COVID va correspondre a Gas N2itrogen.

Des de la constitució d'aquest Premi, l'any 2017, més de 3.900 empreses han concorregut a la mateixa en les diferents categories.

Comparteix

També t'interessarà