Copa Atlas amb color lleidatà

REDACCIÓ
02-05-2018
  • Copa Atlas amb color lleidatà
  • Copa Atlas amb color lleidatà
  • Copa Atlas amb color lleidatà
  • Copa Atlas amb color lleidatà

La Copa Atlas Energia, la Champions del futbol base, tindrà sis equips de cinc clubs lleidatans a la fase final que es disputarà el 16 de juny després de jugar-se ahir la fase prèvia, en les categories benjamina i alevina, als camps de l’Atlètic Segre i l’AEM, respectivament.

En la categoria benjamina, l’equip lleidatà que es va classificar va ser el CFJ Mollerussa, que va quedar campió del seu grup. La fase final d’aquesta categoria comptarà amb un altre equip lleidatà, l’Atlètic Segre, en la seua condició d’amfitrió. Els altres classificats ahir són Fundació Terrassa 1906, Sant Cugat, Igualada, Amistad de Saragossa, Manresa, Santes Creus, Montecarlo i la Floresta, aquest com a millor segon de tots els grups.

A la fase final, Mollerussa i Atlètic Segre, a més de la resta de classificats, s’uniran als convidats FC Barcelona, València, Sabadell, Jàbac Terrassa, Nàstic i Cornellà.

Pel que fa a la categoria alevina, la fase de la qual es va disputar a les instal·lacions de l’AEM, els equips lleidatans classificats per a la fase final van ser el Bordeta i el Balaguer, que s’uniran el 16 de juny als dos amfitrions Atlètic Segre i AEM. Els altres dos equips classificats van ser l’Amistad de Saragossa i el Mercantil de Sabadell. En la fase final, a tots els conjunts citats els esperaran FC Barcelona, Sevilla, Reial Saragossa, Athletic de Bilbao, Cornellà, Jàbac Terrassa, Sabadell i la Floresta, aquest últim club amfitrió en la fase prèvia de Tarragona, on es van classificar Reus i Santes Creus.

La fase final alevina es disputarà entre els camps de l’AEM (fase de grups) i de l’Atlètic Segre (eliminatòries finals) amb un total de 16 equips.

Pel que fa a la fase final del torneig benjamí, denominat Copa Atlas Energia des del 2015 però que es va iniciar fa 28 anys, també comptarà amb 16 equips.

La competició, patrocinada per la firma lleidatana Atlas Energia, compta amb el suport de Paeria i Diputació, i entre els seus principals col·laboradors hi ha el Grup Segre. La intenció dels organitzadors és que en la propera edició compti amb equips internacionals.

Lleida TV retransmet els partits

Lleida Televisió retransmet alguns partits d’aquesta Copa Atlas Energia. En aquesta fase prèvia, disputada ahir, va gravar un partit de cada equip participant en la categoria benjamina i cada dissabte a partir del cap de setmana vinent emetrà tres partits, que també es penjaran al web de la cadena. La locució dels partits és a càrrec de Josep Felis i Aleix Bergés.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta