Corbins celebra una nova caminada entre les flors

REDACCIÓ
Publicat: 
14-03-2023
Actualitzat: 14-03-2023 12:41
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Corbins celebra una nova caminada entre les flors
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu - Caminada entre les flors 2022 a Corbins

L’Ajuntament de Corbins, junt amb l’associació esportiva 5&5, organitza un any més, la “Caminada entre les Flors” per veure els entorns dels camps florits de la vila, en una ruta de 6,5Km per a tota la família.

L’activitat, amb un preu de 5€, s’emmarca en els actes programats per la regidoria d’Igualtat pel Dia Internacional de la Dona durant tot el mes de març, que inclouen xerrades, conta contes, tallers, entre altres; i sota la marca “Segrià, terra de Floració”, del Consell Comarcal.

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha destacat que l’objectiu d’enguany és repetir l’èxit de participació de l’edició anterior, que va comptar amb 200 participants. Tot i coincidir amb el dia del pare i altres caminades de diferents municipis de Ponent, Verdú ha assenyalat que “Corbins compta amb un dels paratges més bells de la comarca, que combinen amb el parc del Riu, l'espai natural flanquejat pel Noguera Ribagorçana, l’Aiguabarreig i la Serreta”.

La caminada arrencarà a les 10 del matí i tots els participants rebran una motxilla amb una poma, aigua i un entrepà . Durant el recorregut, a més, hi haurà diferents punts on es duran a terme xerrades explicatives sobre l’espectacle de la floració, a càrrec del pèrit agrícola, Pere Cabiscol. Verdú considera que aquest component pedagògic “és molt important perquè petits i grans posem en valor la importància de la natura, la biodiversitat i el patrimoni medi ambiental”.

L’alcalde de Corbins, també ha remarcat les sinergies entre les administracions per potenciar aquestes caminades, ja que “des de la Diputació, Consells Comarcals i altres consistoris, som conscients que l’atractiu turístic i retorn econòmic són evidents i amb moltes possibilitats per dur a terme altres iniciatives durant la floració o altres estacions de l’any”.

Les inscripcions per la “Caminada entre les Flors” de Corbins, es poden fer des de la web de l’ajuntament o mitjançant el codi QR que apareix en la cartelleria de l’activitat a les xarxes socials de l’ajuntament.

Pel diumenge 26 a les 10.00, la natura tornarà a ser la protagonista amb l’activitat “benvingut a Pagès” de l’empresa corbinenca, Cireres Camats Carpi. Una iniciativa que combina la cultura, gastronomia i el paisatges de floració dels cirerers.

Comparteix

També t'interessarà