Corbins decideix l’Open

X.P.
03-10-2019
  • Corbins decideix l’Open

L’Open Lleida BTT, recuperat enguany després de cinc temporades absent del calendari –era l’única província catalana que no en tenia–, abaixarà el teló el proper 19 d’octubre amb una última cita a Corbins, després de la qual es coneixeran els campions de la categoria ral·li.

Norbert Herrera, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme, es va mostrar satisfet amb aquesta primera experiència, si bé va reconèixer que esperava una participació més gran. A falta d’una carrera, la mitjana de participants durant el circuit ha estat de 75 bikers, tot i que per a l’última cita s’espera arribar al centenar. Tot i així, hi haurà segona edició. “Al final de temporada ho valorarem, parlarem amb els diferents organitzadors i decidirem, però confio que hi hagi una segona edició.

"Aquest any era de prova”, va indicar Herrera, que veu gairebé inviable poder ampliar el circuit, que enguany ha estat de cinc carreres (Almacelles, Tartareu, Navès, Serra d’Almenara i Corbins). “El calendari està molt atapeït, per això intentarem repetir les cinc proves d’aquesta primera edició”, va asseverar.

La prova de Corbins, reservada a totes les categories, des de prebenjamins fins a màsters i que també serà Provincial, comptarà amb dos traçats, un per a les categories infantils i un altre per als adults. El traçat discorrerà pel Parc del Riu i la serra Noguera, coneguda com la Serreta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et preocupa que hi hagi més rebrots de Coronavirus?