Cosidores de Tàrrega confeccionaran 100 bates per al CAP

ACN
30-03-2020
  • Cosidores de Tàrrega confeccionaran 100 bates per al CAP

El grup de voluntàries amb màquina de cosir creat per Cartaes, Alba i La Soll, que va néixer amb l'objectiu de fabricar mascaretes casolanes, començarà aquesta setmana la confecció de cent bates destinades al CAP de Tàrrega i residències. Aquesta nova campanya pretén subministrar bates al CAP i a les residències, davant la previsió que aquestes es puguin esgotar en els pròxims dies o setmanes.

El disseny de les bates ha estat confeccionat per l'atelier targarina Alba Minguella, seguint els criteris tècnics que ha sol·licitat el CAP de Tàrrega perquè puguin ser vàlides per al personal sanitari. Mentre, el consistori de la capital de l'Urgell assumirà el cost del material i s'està coordinant totes les necessitats de les persones en situació de risc, conjuntament amb el grup de voluntaris que ajuda en la distribució.

El grup de cosidores targarines compta actualment amb una vuitantena de membres que durant la setmana passada van elaborar més d'un miler de mascaretes casolanes, les quals s'han distribuït a residències, empreses, entitats i persones en situació de risc que podien requerir l'ús d'aquest material davant la crisi del coronavirus.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta