Cotxes per a totes les butxaques

A. GUERRERO
01-02-2020
  • Cotxes per a totes les butxaques

Des d’un Seat Ibiza per poc més de 3.000 euros a un Audi RS7 de 560 cavalls de potència per 77.400 euros estan a la venda aquest cap de setmana en una nova edició de Lleida Ocasió, la fira de l’automòbil de segona mà, gerència i quilòmetre 0 de Fira de Lleida. El certamen va obrir portes ahir a la tarda amb la presència de trenta expositors, que preveuen que s’adquireixin 180 dels 560 vehicles que s’hi ofereixen, un terç del total. Els concessionaris i l’organització són optimistes “perquè el bon temps atreu més públic i es tradueix en un nombre de vendes més elevat”, va assegurar Paco Cerdà, tinent d’alcalde de la Paeria durant de la inauguració.

Els concessionaris van fer ahir els primers contactes i fins i tot van tancar les primeres vendes. Oriol Oró, director de Fira de Lleida, va destacar l’ampli ventall de models i les promocions que fan els expositors. En una superfície total de 6.000 metres quadrats d’exposició, els visitants poden obtenir informació i analitzar tota mena de vehicles com utilitaris, furgonetes, familiars i esportius amb importants descomptes i a preus molt inferiors dels que van sortir al mercat. Així doncs, a tall d’exemple, l’Audi RS7 de 560 cavalls que s’exposa costava uns 140.000 euros.

L’any passat es van vendre 23.007 vehicles d’ocasió a les comarques de Lleida, la qual cosa representa un lleuger descens de l’1,38 per cent respecte a l’any 2018. Tanmateix, val a destacar que a Ponent es van comprar 2,89 cotxes de segona mà per un de nou, un dels registres més elevats d’Espanya, amb una mitjana d’1,78. Lleida Ocasió, que arriba a la vint-i-tresena edició, és el primer certamen de l’any de Fira de Lleida i un dels més consolidats al calendari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?