Craviotto dóna una samarreta per lluitar contra el coronavirus

AGENCIAS
07-04-2020
  • Craviotto dóna una samarreta per lluitar contra el coronavirus

Figures de l’esport espanyol com la judoka Sandra Sánchez, la futbolista Amanda Sampedro, el pilot Maverick Viñales, els jugadors de bàsquet Marta Xargay i Javier Beirán i el palista lleidatà Saúl Craviotto, han donat medalles, trofeus i peces per a la iniciativa Aquesta medalla és vostra, que recaptarà fons per a la lluita contra el coronavirus. L’operador de telecomunicacions de mòbil i fibra Finetwork, al costat d’aquests esportistes i ambaixadors de la marca, contribuiran amb Creu Roja Espanyola en la lluita contra el Covid-19 amb Aquesta medalla és vostra, que subhastarà aquests metalls i trofeus i la recaptació íntegra es destinarà al programa Respon.

Craviotto, guanyador de quatre medalles olímpiques, contribuirà a la causa amb una samarreta de la selecció “molt especial”, explica al seu compte de Twitter. “És molt especial per a mi perquè amb aquesta vam aconseguir la classificació per a Tòquio 2020, els meus quarts Jocs. Darrere d’aquesta samarreta hi ha milers de quilòmetres, centenars d’hores d’entrenament, esforç, sacrifici i constància, de molt treball en equip sobretot. Li tinc molt afecte i em fa molta pena desprendre-me’n, però sé que és per a una molt bona causa, així que a gaudir-la”, assenyala al missatge.

 

La samarreta donada per Craviotto és amb la que va aconseguir el bitllet per als Jocs de Tòquio al K4

Aquest programa està implementat per la Creu Roja per a l’adquisició de material sanitari i productes de primera necessitat en la lluita contra el coronavirus, amb la qual cosa s’uneix a la iniciativa La nostra millor victòria, impulsada per Pau Gasol i Rafa Nadal, i a la qual també s’han unit altres grans estrelles com els germans Marc i Àlex Márquez. Els objectes van començar a subhastar-se ahir i acabarà el 17 d’abril.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?