Crema de matinada un paller en una explotació agrícola de Tornabous

E. F
20-04-2020
  • Crema de matinada un paller en una explotació agrícola de Tornabous

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir un incendi que es va produir en un paller d’una explotació agrícola del poble de la Guàrdia, al municipi de Tornabous, a l’avinguda Urgell número 25.

Els Bombers van rebre l’avís a les 2:21 hores de la matinada i fins al lloc van acudir tres dotacions. El foc es va originar a l’interior del cobert, en el qual hi havia més d’un centenar de bales de palla.

Els Bombers van deixar cremar tota la palla i al matí va quedar totalment extingit l’incendi. Fonts dels serveis d’extinció van explicar que una dotació va estar controlant el foc i fent treballs de remull a la zona.

D’altra banda, tres dotacions dels Bombers van treballar ahir en l’extinció d’un incendi en una xemeneia a Balaguer, al carrer Francesc Macià número 3. Els Bombers van rebre l’avís a les 10:36 hores del matí i no hi va haver ferits.

A la tarda van treballar en el rescat d’un gos en una séquia de Tàrrega i en un incendi en un contenidor d’escombraries al barri de la Bordeta de Lleida.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va aixecar entre la tarda i dissabte a la nit un total de 35 actes per incomplir el confinament a persones que no podien demostrar què feien al carrer. Set denúncies més van ser per substàncies estupefaents, segons la Urbana.

Comparteix

També t'interessarà