Crespín i Quijada tracten diverses qüestions relacionades amb la propera campanya de la fruita

REDACCIÓ
23-02-2021
  • Preview reunió Crespín i Quijada

Ahir al matí el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín i la directora provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social, Inmaculada Quijada, es van reunir a la Tresoreria de Seguretat Social per tractar temes d'interés del territori. 

En el decurs de la reunió, Crespín i Quijada han analitzat l’evolució de les dades referides a l’afiliació al sistema de la Seguretat Social a la província de Lleida durant l’any 2020 i també han tractat diverses qüestions relacionades amb la propera campanya de la fruita.

En aquest sentit, el Subdelegat del Govern a Lleida ha volgut destacar ‘la fortalesa que atorga el sector agrari a l’economia de les Terres de Lleida’ donat que l’afiliació interanual d’empreses inscrites en el règim agrari s’ha incrementat un 1.56% durant el 2020. ‘Durant la crisi del coronavirus el sector agroalimentari ha reforçat el seu caràcter essencial i ara es consolida com un dels motors necessaris per a la recuperació econòmica a la província

Pel que fa a l’afiliació de treballadors en el règim agrari hi ha hagut una afiliació mitjana de 8.655 treballadors durant el 2020, assolint la punta màxima d’afiliació el mes de juliol amb un total de 14.037 treballadors. Els mesos d’abril i maig són el període on es concentra en major increment de l’afiliació en el règim agrari, amb més de 6.200 noves altes. Pel que fa la procedència dels treballadors, el 84% dels afiliats són ciutadans estrangers.

La visita d’ahir a la Tresoreria forma part de la ronda de visites i reunions de treball que el subdelegat del Govern porta a terme a diferents serveis de l’Administració General de l’Estat a Lleida per seguir de prop la seva gestió.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?