'Crims' i Carles Porta, premis Zapping al millor programa d'entreteniment i al millor presentador

ACN
13-05-2022
  • 'Crims' i Carles Porta, premis Zapping al millor programa d'entreteniment i al millor presentador
    Peu de foto: 
    Imatge CCMA

El programa 'Crims' i el seu presentador, el periodista Carles Porta, han estat dos dels guanyadors de la vint-i-setena edició dels premis Zapping, que s'han entregat aquest dijous al CaixaForum de Barcelona. 'Crims' ha estat reconegut com a millor programa d'entreteniment, i Porta com a millor presentador. La resta del palmarès l'han completat 'La casa de papel' com a millor sèrie, Maribel Verdú com a millor actriu per 'Ana Tramel. El juego', Karra Elejalde com a millor actor per 'La Fortuna', 'Órbita Laika' com a millor programa cultural i 'Aragami 2' com a millor videojoc de producció pròpia. El millor programa de televisió local ha estat 'De sol a sol', de Canal Terres de l'Ebre i Canal 21 Ebre.

A banda d'aquests guardons, els premis Zapping també han reconegut el canal de YouTube 'Adictos a la filosofía', d'Enric Fernández Gel, com a millor iniciativa a la Xarxa.

En l'apartat de premis nominals, Televisió de Catalunya ha rebut el premi Valors per 'Efecte wow', i RTVE ha estat reconeguda amb un premi especial per la dedicació "constant i valuosa" a la difusió de la música a través de 'Los conciertos de la 2'.

Antena 3 ha rebut el premi grups d'anàlisis de programes per la promoció de "l'entreteniment de qualitat" a través d'espais com 'El desafío', '¿Quién quiere ser millonario?' o 'Lego masters'.

El premi a millor contingut en línia positiu per a menors ha estat per a la Fundació Aprende a Mirar pel seu canal de vídeos divulgatius 'Derivando'.

Finalment, el premi a la sensibilitat social ha estat per a Atresmedia per la campanya per alertar dels riscos de la tecnologia 'Levanta la cabeza'.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta