Cris Garcia, bronze a l'Estatal absolut

07-08-2019
Actualitzat: 07-08-2019 12:13
  • Cris Garcia, bronze a l'Estatal absolut

La penúltima jornada del Campionat d’Espanya júnior i absolut de natació, que es disputa a Terrassa, va oferir la segona medalla per a la delegació lleidatana, la primera en la categoria Open. Va ser a càrrec de Cristina Garcia, exnadadora del CN Lleida i ara enrolada al CN Terrassa, amfitrió del campionat. La lleidatana va firmar el tercer lloc a la final dels 200 metres esquena, la seua especialitat, amb un registre de 2:14.42, molt lluny de les dos primeres posicions, que van ser per a la balear Alice Guigley (2:13.32), plata, i l’olímpica África Zamorano (2:11.71), que es va penjar l’or.

Fins ara l’única medalla per a la natació lleidatana era el bronze aconseguit per Òscar Díez, del CN Cervera, als 50 metres lliures de la categoria júnior, concretament de 17 anys. A punt va estar ahir la seua companya Andrea Serlavós de sumar la segona per al club de la Segarra.

De fet, a la final dels 200 metres braça de l’edat de 16 anys va acabar en la tercera posició, que li atorgava la plata, però una de la seua categoria, Laura Rodríguez, es va colar a la final absoluta, cosa que ja li donava l’or a la seua franja d’edat, relegant la lleidatana a la quarta posició final, amb un temps de 2:41.49. Per la seua part, Ignasi Bernaus, també del Cervera, va aconseguir la dotzena posició a la final absoluta dels 200 metres braça, el segon de la seua edat, amb un registre de 2:20.64, la qual cosa suposa millor marca personal i rècord absolut del club. Roger Miret, del CN Lleida, va ser tretzè en els 200 esquena absoluts, mentre que Aurembiaix Pifarré, del CEN Balaguer, va ser dotzena en els 800 lliures i la 18 en els 100.