‘Crowdfunding’ del Pardinyes

REDACCIÓ
17-06-2019
  • ‘Crowdfunding’ del Pardinyes

El Club Bàsquet Pardinyes ha llançat una campanya de crowdfunding (micromecenatge) a la plataforma gofundme.com, acceptant una donació mínima de 5 euros, amb l’objectiu d’obtenir 50.000 euros que li permetin ampliar el pressupost per poder competir a la LEB Plata la temporada vinent.

El club ha de fer front a un pressupost de 250.000 euros per poder competir amb certes garanties a la tercera categoria estatal. Fa uns dies, el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, va comentar que esperava un increment substancial de l’ajuda de les institucions, que ara són de 10.000 euros de la Diputació i 7.000 de la Paeria, i xifrava en uns 50.000 euros la quantitat desitjada.

La resta del pressupost es cobriria amb aportacions d’empreses, entre les quals la del principal patrocinador, Ilerdauto Nissan, i amb els abonats. A més, el club va anunciar ahir en un comunicat que en els propers dies donarà a conèixer noves iniciatives per atansar el club als aficionats que han mostrat el seu interès amb campanyes d’abonats i de socis dirigides a persones individuals i a empreses de la província.

El club preveu llançar una campanya d’abonats amb preus assequibles amb l’objectiu d’assolir els 600 o 700 socis, una xifra el doble que l’actual.

Amb el títol Somiem en plata, el CB Pardinyes ha explicat de forma emotiva i apel·lant als sentiments la seua petició a la plataforma de crowdfunding on ha llançat la campanya. “Fa 52 anys que una nena va fer botar una pilota de drap i la va encistellar en una pista de terra pròxima a la carretera de Corbins. Aquesta acció històrica és la imatge representativa de la posada en marxa del CB Pardinyes la temporada 1966-67”, comença l’escrit del club a gofundme.com.

A continuació, en el text es parla dels progressos i creixement del club i els seus ascensos de categoria, finalitzant amb la frase: “És l’únic equip de Lleida que arriba a una categoria d’aquest tipus ascendint esportivament des de les categories provincials i amb un equip format per un 90 per cent de jugadors nascuts i formats a Lleida”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?