Cs porta a Fiscalia la retirada de dos banderes espanyoles a la Paeria

REDACCIÓ
08-01-2020
  • Cs porta a Fiscalia la retirada de dos banderes espanyoles a la Paeria
  • Cs porta a Fiscalia la retirada de dos banderes espanyoles a la Paeria

El grup municipal de Ciutadans va presentar ahir davant de la Fiscalia una denúncia en la qual demana que s’investigui la retirada de dos banderes espanyoles de la Paeria divendres passat durant una concentració contra la inhabilitació de Torra.

Concretament, sol·licita que s’investigui la participació de l’alcalde, Miquel Pueyo, dels tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet, el regidor Joan Ramon Castro i el cap de gabinet, Josep Maria Romero, en la manifestació, que assenyala que va ser convocada sense permís, i en el fet que entressin tres encaputxats a l’edifici de la Paeria per retirar les banderes sense que passessin cap control de seguretat.

També demana que s’investigui la participació i responsabilitat de l’alcalde en aquest succés, així com si va autoritzar o va permetre la retirada de les banderes.

La portaveu del grup, Ángeles Ribes, va dir que “divendres hi va haver una irrupció d’uns encaputxats a la Paeria que van sostreure les banderes i volem saber com és possible que, havent-hi les mesures de seguretat que hi ha a la Paeria i més durant una manifestació no autoritzada, haguessin pogut campar al seu aire pel consistori”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?