Cua per apuntar-se a nadar

s. diego
03-10-2014
  • Cua per apuntar-se a nadar

Desenes de lleidatans jubilats es van inscriure ahir als cursos de natació i aiguagim que s'impartiran a la piscina del col·legi Episcopal a partir del pròxim 15 d'octubre en el marc de la Guia d'Activitats per a la Gent Gran 2014-15 que organitza la Paeria. Les activitats físiques aquàtiques són les que tenen més demanda del programa.

De fet, així va quedar demostrat ahir amb la cua que es va formar a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), amb mig centenar de persones abans que obrís portes, la qual cosa va suscitar algunes crítiques entre els assistents, que van demanar que la Paeria faciliti els tràmits d'inscripció i pagament de les activitats.

Com ja va ocórrer en altres anys i per assegurar-se una plaça, desenes de persones van fer cua des de primera hora del matí a la porta d'aquesta oficina municipal.

La inscripció a la resta d'activitats del programa es durà a terme durant els pròxims dies.

La guia d'activitats per a aquest curs amplia l'oferta, amb 4.840 places d'activitats físiques i esportives (1.470 places), de noves tecnologies (1.400), de prevenció i salut (1.730) i formatives (240), que tindran més durada, ja que els cursos s'iniciaran la setmana del 15 d'octubre i finalitzaran la tercera setmana de maig.

Un altre aspecte destacat és que s'han reduït i unificat els preus. Així, les activitats passen a tenir un cost de 20 euros i només l'activitat Parlem de cinema manté el preu de 30 euros. Un total de 19 espais acullen les activitats: 16 llars municipals i tres clubs i esplais de persones grans.

Aquest any també s'ha de destacar com a novetat l'èxit que tenen els programes d'entrades 2 x 1 Porta el teu nét o la teua parella a la Llotja, que pretenen que els avis i els néts vagin junts al teatre o que hi convidin la seua parella.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...