Cubells busca una família per poder salvar l'escola

REDACCIÓ
06-08-2020
  • Cubells busca una família per poder salvar l'escola

Es busca família per salvar escola. Aquesta és la crida que ha fet l’ajuntament de Cubells, a la comarca de la Noguera, per garantir la continuïtat del seu centre educatiu. Es tracta d’una iniciativa similar a la que van fer l’any 2015 pel mateix motiu i que va ser tot un èxit, atès que va aconseguir que una trentena de famílies s’oferissin com a candidates i va garantir la continuïtat de l’escola. Cinc anys després el municipi de 340 habitants torna a fer aquesta crida i detalla que busquen una família amb mínim dos fills en edat escolar, d’entre 3 i 12 anys, abans de l’inici de curs per garantir la continuïtat del col·legi Sol Naixent.

Per això el consistori oferirà a la família una casa amb un lloguer “molt assequible”. Així mateix, també facilitarà la recerca d’ocupació per a un dels membres de la unitat familiar. L’alcalde del municipi, Josep Regué, va detallar que per optar a aquesta possibilitat les famílies seran entrevistades per l’ajuntament i es demanarà que almenys un dels progenitors tingui ingressos i un mitjà de transport, a part d’omplir un formulari disponible a la seua pàgina web.

Regué va destacar, d’altra banda, que actualment el centre “té molt pocs alumnes i és necessari acollir-ne més per comptar amb més prestacions i serveis”. Cubells llança aquesta iniciativa després de diversos anys consecutius perdent població.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta