Curs de comunicació digital per impulsar els comerços, petites empreses i autònoms al Segrià

REDACCIÓ
25-03-2021
  • Curs de comunicació digital per impulsar els comerços, petites empreses i autònoms al Segrià
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Amb l’objectiu de donar un impuls als comerços, petites empreses i persones autònomes que tenen negocis al Segrià, el Consell Comarcal ha organitzat un Curs de Comunicació digital i xarxes socials dins les accions previstes en el Pla de reactivació econòmica. El curs serà gratuït i es farà presencialment en grups reduïts i amb les mesures de protecció de COVID a Almenar, Torrefarrera, Albatàrrec, Alcarràs, La Granja d’Escarp i Torrebesses. Les classes tindran una durada de dues hores a la setmana i es faran durant tres mesos, del mes d’abril al juny. 

Serà una formació sobretot pràctica i personalitzada per a cada cas amb la finalitat d’introduir les petites empreses de la comarca al món digital, ja que s’ha detectat que moltes encara no tenen presència digital.

Per assistir al curs és necessari tenir un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador portàtil i utilitzar mascareta FPP2. També cal fer una inscripció prèvia i triar l’horari i el lloc en aquest formulari.

El curs està coordinat per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià i està finançat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

Es tracta de la primera proposta del Pla de reactivació econòmica que es va iniciar a finals de l’any passat per detectar l’afectació socioeconòmica de la Covid-19 al Segrià i proposar accions de dinamització. Precisament demà dijous es presentarà la diagnosi i les conclusions del pla al Consell de les Alcaldies del Segrià.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta