REDACCIÓ
01-06-2020
Actualitzat: 01-06-2020 11:57
  • Cursa de la Cirera solidària

La quarta cita de la Lliga Ponent Virtual va traslladar ahir els corredors i corredores a Corbins, amb motiu de la Cursa de la Cirera, prova en la qual van prendre part al voltant de 250 atletes, amb la qual cosa es confirma la línia creixent d’aquesta iniciativa creada per Iter5. A diferència de les tres cites anteriors del calendari, la Cursa de la Cirera tenia dos particularitats. D’una banda, els atletes podien participar-hi de la mateixa manera que en les tres cites anteriors, a través de la inscripció a la Lliga Ponent Virtual, però també ho podien fer inscrivint-se específicament en aquesta carrera. En aquest cas, calia fer una aportació voluntària –amb un mínim de 2 euros–, i tots els diners recaptats es van entregar íntegrament a la Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida. La recaptació va ascendir a 710 euros.

Tots els inscrits en la prova d’ahir tindran 2 euros de descompte en la inscripció de l’any que ve de la Cursa de la Cirera. Finalment, com a inscrits pròpiament a la carrera van participar 150 corredors i corredores, mentre que la Lliga Ponent Virtual ja compta amb 292 inscrits, dels quals un centenar van participar ahir.

L’altra particularitat de la cita d’ahir era que, mentre que els que havien elegit l’opció de la Lliga Ponent Virtual van córrer una distància lliure, en el cas de la modalitat de la Cursa de Corbins s’havia d’elegir entre córrer una milla, 5 o 10 quilòmetres. Pel que fa als inscrits en la Lliga Ponent Virtual, alguns corredors van superar els 20 quilòmetres. Va ser el cas d’Inés Larroya, que en va fer 21,56, o de Manel Llardén, que en va cobrir 22,63.

La pròxima cita serà el 7 de juny els 10 i 5 km de Fraga.