David Cuéllar: “La samarreta del meu debut a l’ACB és per als meus pares”

SEGREcom
16-02-2016

El lleidatà David Cuéllar, de 18 anys, va debutar diumenge a la Lliga ACB en el partit del Fuenlabrada davant l’Unicaja i va assegurar al web especialitzat Área 18 que "estic molt content. Això em dóna més forces per continuar treballant durant la setmana. Aquests segons que he jugat són una motivació extra, per saber que queda un camí al davant i que lluitaré per això".

El del planter del Força Lleida va dir que "quan acabi la temporada la portaré als meus pares, que són les persones més importants per a mi," amb referència a la samarreta amb què va disputar els seus primers 40 segons a la màxima categoria del bàsquet estatal.

A més a més, Cuéllar va tenir un record per al seu exequip. "He d’agrair-los l’oportunitat de venir aquí. Ells estaven encantats amb mi i em van deixar venir. Malgrat haver-me’n anat, continuen preguntant-me com estic i recolzant-me en tot moment."

L’entrenador del Fuenlabrada, Jota Cuspinera, va manifestar que "li hem donat l’oportunitat de debutar perquè ens ha ajudat durant tota la setmana, fent un esforç per situar-se a un nivell d’esforç i intensitat d’ACB. És el petit premi pel sacrifici que han de fer per ajudar-nos", va afegir el tècnic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?