Debat sobre la creació artística a la Catalunya central

REDACCIÓ
Publicat: 
11-07-2022
Actualitzat: 11-07-2022 9:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Debat sobre la creació artística a la Catalunya central
    Peu de foto: 
    Riner
  • Debat sobre la creació artística a la Catalunya central
    Peu de foto: 
    Riner

La Casa Gran del Miracle, ha acollit una taula rodona sobre la creació contemporània a la Catalunya Central. Hi han participat els artistes Josep M. Massegú, del Grup 13; l'il·lustrador i director de l'Escola d'Art de Manresa Dani Hernández; l’actor i pintor Aleix Albareda, i l'artista solsonina Anna Terricabras. El debat ha estat moderat per Ovidi Cobacho, coordinador del col·lectiu GREHVAT.0.

La iniciativa forma part del programa d’actes paral·lels a l'exposició “Grup 13: amistat, vocació, tradició”, inaugurada el passat dissabte i dedicada al Grup 13, un col·lectiu de pintors de l'escola manresana actiu a les acaballes del segle XX i la primera dècada del segle XXI.

Els actes continuaran el dissabte 20 d'agost amb una visita guiada i oberta a tothom a l'exposició amb els artistes del Grup 13 encara en actiu, mentre que el 3 de setembre tindrà lloc també a la Casa Gran la conferència "Tomàs Boix i les arrels del paisatgisme al Solsonès" a càrrec d’Ovidi Cobacho. La xerrada posarà en valor la figura del pintor solsoní Tomàs Boix, veí de Riner i pioner del pleinairisme al Solsonès. 

Comparteix

També t'interessarà