Debut discogràfic del guitarrista de Tàrrega Edu Escaño

X.SANTESMASSES
16-02-2020
  • Debut discogràfic del guitarrista de Tàrrega Edu Escaño

El guitarrista de Tàrrega establert al Talladell Edu Escaño va presentar ahir en aquesta localitat de l’Urgell el primer disc en solitari, Catàleg d’homínids dispersos, amb el qual s’estrena com a solista i que combina blues, funky i rock.

L’Espai Molí es va omplir de públic, en un concert que va incloure un vermut popular. Escaño va donar a conèixer les onze cançons de l’àlbum, en les quals afirma que “pretenc fer crítica social, política i de la dispersió a què estem sotmesos, amb molta televisió i moltes xarxes socials i, en canvi, poca humanitat”, va explicar. Catàleg d’homínids dispersos és un disc autoeditat que pot adquirir-se al Fem Cadena i la Cafeteria Ateneu de Tàrrega, així com a través de les xarxes socials.

Per a aquest projecte musical, Edu Escaño (veu i guitarra) va comptar amb Josep Maria Virgili (baix i contrabaix), Sisco Ayala (bateria), Josep Berenguel (harmònica), Ramon Macià (teclats), Irene Chaubell (veus i xiulets) i Feliu Cots (tècnic de so).

La idea va nàixer fa només uns mesos, quan després de més de vint-i-cinc anys de trajectòria musical formant part de diferents grups de versions (Dolton, Perifèrics, Contraband, Blues by Chance o Forty Miles) i component temes, Escaño va tenir la “inquietud personal” d’impulsar un “projecte propi i creatiu”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next