Denunciat un bar de Lleida que estava obert amb 7 clients a l'interior

REDACCIÓ
Publicat: 
19-10-2020
Actualitzat: 19-10-2020 19:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Denunciat un bar de Lleida que estava obert amb 7 clients a l'interior
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Els Mossos d'Esquadra van denunciar vuit persones d'entre 29 i 57 anys per incompliment de la resolució en mesures de protecció de la salut pública. Els fets van tenir lloc quan es va alertar a la policia que un bar, situat al carrer Comtes d'Urgell, estava obert al públic. Quan hi van arribar, els agents van veure que el local tenia la reixa mig oberta i a dins van comprovar que la televisió i la música estaven funcionant. A banda de la responsable del bar, hi havia 7 clients consumit begudes alcohòliques, fumant i sense utilitzar mascaretes ni respectant les distàncies de seguretat.
Davant els fets, els mossos van aixecar acta a la propietària i als 7 clients per incompliment de les noves mesures adoptades des del 15 d'octubre en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de covid-19 a Catalunya i a la propietària també per permetre fumar a l'interior.

Es dona el cas que des de finals d'estiu, en el mateix local s'han aixecat 10 actes més: 6 per incompliments de les normes de prevenció covid, 2 per permetre fumar a l'establiment, i 2 més per permetre el consum de begudes a la via pública.
 

Comparteix

També t'interessarà