Denunciat un veí de Guissona per circular a 189 km/h per la C-14 a Ciutadilla

REDACCIÓ
04-08-2020
  • Denunciat un veí de Guissona per circular a 189 km/h per la C-14 a Ciutadilla

Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Guissona (Segarra), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van succeir durant un control preventiu de velocitat que els agents van muntar a l’altura del punt quilomètric 60 de la carretera C-14, dins el terme municipal de Ciutadilla (Urgell).

Pels volts de les 11.00 hores els mossos van detectar un turisme que circulava a 189 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Els agents van obrir diligències per denunciar penalment el conductor per circular amb una velocitat penalment punible.

El conductor haurà de comparèixer el proper dijous dia 6 d'agost davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera. Cal recordar que aquesta setmana, els Mossos d'Esquadra de trànsit intensificaran els controls per assegurar el compliment dels límits de velocitat establerts amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat derivada de circular a velocitats superiors a les permeses.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?