Denuncien a la Segarra el conductor d'un taxi il·legal

REDACCIÓ
Publicat: 
26-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Denuncien a la Segarra el conductor d'un taxi il·legal
    Peu de foto: 
    FOTO: Miquel de Santiago

Els Mossos d’Esquadra el passat dimecres van denunciar administrativament un home per realitzar l'activitat de transport de persones sense tenir les autoritzacions corresponents.

Dimecres a la tarda una patrulla de paisà d'agents de trànsit, mentre circulaven per la L-311 sortint de Cervera, van detectar un vehicle ocupat per dues persones i del que tenien informació que es dedicaria a fer serveis de taxi sense llicència.

Els agents van fer un seguiment discret fins que es va aturar la municipi de Guissona. Els mossos van veure clarament com l'acompanyant baixava del vehicle i li donava un bitllet al conductor.

Davant les evidències els agents van aturar el vehicle i, un cop identificat el conductor, van constatar que no tenia cap permís per realitzar aquesta activitat i van formalitzar una denúncia per prestar el servei de taxi sense llicència o l'autorització preceptiva. Aquesta denúncia serà traslladada al Departament de Territori i Sostenibilitat.

A banda, també va ser denunciat per quatre infraccions de trànsit que va realitzar en el recorregut entre Cervera i Guissona: dues per sobrepassar la línia contínua, una per no senyalitzar una maniobra i una altra per invasió del sentit contrari.

Comparteix

També t'interessarà