Derrota contundent del Vila-sana

12-11-2018
Actualitzat: 12-11-2018 9:55
  • Derrota contundent del Vila-sana

El Vila-sana va caure ahir a la pista del Voltregà en un partit amb molt poc ritme. Les del Pla d’Urgell van sortir a la pista molt fredes i no van fer en cap moment mèrits per marcar. Les d’Osona tampoc van brillar en excés, però van saber aprofitar les poques ocasions de què van disposar per sumar la quarta victòria consecutiva. Les de Jordi Capdevila, d’aquesta forma, no poden encadenar la tercera victòria i cauen fins a la vuitena posició a la classificació.

El Voltregà va proposar tot just començar un partit amb molt poc ritme i el Vila-sana se’n va contagiar. Així, els dos equips es van dedicar a estudiar-se mútuament durant els primers compassos. El duel va entrar llavors en una fase d’imprecisions per part dels dos conjunts, tot i que només el Voltregà va ser capaç d’aprofitar-ho. Les d’Osona van treure petroli d’una pèrdua de bola del Vila-sana i van establir l’1-0 per mitjà d’Anna Romero. Malgrat el cop, les del Pla d’Urgell van seguir sense reaccionar i generar excessiu perill sobre la porteria local, defensada per Teresa Bernadas, que va ser capaç de frustrar totes les tímides arribades de les jugadores del Vila-sana. Tot i així, les lleidatanes no van tornar a encaixar cap altre gol fins a poc abans del descans, al minut 22, quan el Voltregà, que també estava tenint un dia molt gris, va ser capaç d’ampliar la distància per mitjà d’una falta directa executada per Adriana Gutiérrez. Després del descans, el matx va seguir amb la mateixa tònica de joc, sense ambició de millora per part de cap equip. Tot i així, Anna Romero va anotar a l’última jugada el 3-0 definitiu en una altra de les poques ocasions de les quals va disposar el Voltregà.

El tècnic lleidatà, Jordi Capdevila, es va mostrar decebut amb el joc del seu equip després del partit. “Elles no han dominat el partit amb claredat, però crec que el resultat és just pel que hem proposat avui nosaltres”, va explicar.