ÁREA 11
14-05-2018
Actualitzat: 14-05-2018 10:39
  • Derrota del Balaguer sense res en joc

El Balaguer va caure golejat ahir a Castelldefels amb el Vista Alegre (7-2), en un partit en el qual cap dels equips es jugava res. El partit va començar de la pitjor manera possible per al Balaguer, que al minut quatre ja perdia i a l’11 encaixava el segon. El 3-0 va arribar poc després per culpa de la falta de concentració en un llançament de falta que van servir ràpidament els locals. Tanmateix, abans del descans, Adri va retallar distàncies convertint un penal.

A la represa, Jordi Belló va canviar fins a quatre jugadors, que van transformar radicalment la imatge dels de la Noguera. I és que als cinc minuts de la segona meitat va arribar el 3-2 i semblava que els visitants podien empatar en qualsevol moment. Però al cap de dos minuts, els defenses del Balaguer es van tornar a adormir i el conjunt visitant va encaixar el quart gol. El Balaguer ho tornava a tenir difícil, i més encara quan al minut 55 Hachim va veure la targeta roja. Després de l’expulsió, el Balaguer va abaixar els braços i va perdre del tot el poc control que tenia de l’esfèric. A partir de llavors, van arribar el cinquè, el sisè i el setè gol d’un Vista Alegre que va acabar vencent per un contundent 7-2 amb un Balaguer que no va estar a l’altura.

“No hem competit com el Balaguer de les últimes jornades”

El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, va admetre després del partit que l’equip no va estar a “l’altura”. “No hem competit ni tampoc hem estat el Balaguer de les últimes jornades. La dura derrota per 7-2 fa que s’hagin perdut les bones sensacions de les últimes jornades”, va explicar. “Hem perdonat clares opcions als primers minuts i ells han anotat dos gols ràpids que ens han fet mal”, va afegir. Belló també va explicar el perquè dels canvis després de la pausa: “Al finalitzar el descans he canviat quatre jugadors per intentar capgirar el marcador. L’inici l’hem fet bé, però l’expulsió ens ha fet molt mal i hem començat a encaixar i a encaixar gols.” “Intentarem competir els dos encontres que ens queden i no llençar-los a les escombraries com avui”, va finalitzar el tècnic.