Derrota d’una Associació poc ambiciosa amb l’Amposta

17-03-2019
Actualitzat: 17-03-2019 11:49
  • Derrota d’una Associació poc ambiciosa amb l’Amposta

L’Associació Lleidatana d’Handbol està desitjant que acabi ja la Lliga. Ahir, en un partit sense transcendència, va caure golejada a l’Onze de Setembre a mans de l’Amposta (17-30), que va mostrar una gran imatge davant d’un equip, el de Miroslav Vujasinovic, que no va ser encertat. Com en tota la temporada, als primers quinze minuts les lleidatanes van aguantar bé amb un Amposta que no podia escapar-se en el marcador. Seguidament, l’Associació va desaprofitar tres penals i quatre pilotes van colpejar el pal. Aquest desencert el va aprofitar el rival, que va aconseguir un coixí de set gols al descans, difícil de remuntar. En el segon temps es va ampliar la diferència i es va confirmar la sensació que a l’Associació li va faltar ambició per obtenir un resultat millor.