ÁREA 11
10-02-2020
Actualitzat: 10-02-2020 11:19
  • Derrota ‘in extremis’

L’EFAC no va poder encadenar la quarta victòria. Els d’Ismael Mariani van perdre a El Molí d’Esplugues de Llobregat en un partit en el qual els lleidatans van fer el més difícil, empatar, després d’anar perdent 2-0, i van perdonar en excés davant d’un rival molt més encertat en els moments claus, sabedor de la seua necessitat, urgent, per sumar punts per sortir de la zona baixa de la classificació. Tanmateix, es va trobar un rival que tampoc volia perdre l’oportunitat de sumar tres nous punts que el consolidarien a la zona alta.

L’enfrontament en els primers minuts va ser obert amb arribades a les dos porteries però amb escassa fortuna de cara al gol. Però a mesura que van anar transcorrent els minuts, el meta Chiné va començar a haver de treballar. L’EFAC no es va ensorrar i va buscar també el gol. El cop per als lleidatans va arribar en els últims instants de la primera part quan el col·legiat va castigar amb penal i el Can Viladet va posar l’1-0. A l’EFAC no li va quedar temps per reaccionar i al descans es va arribar amb el mínim avantatge dels del Baix Llobregat (1-0).

A la represa, l’EFAC va accentuar la presència en atac, però el Can Vidalet no va perdonar en la seua primera ocasió. Era el 2-0 i les coses se li posaven difícils als de Mariani. Però l’EFAC no va defallir i respondre en el minut 55 quan Imaz ficava el seu equip en la lluita. Renaixien els lleidatans. A partir d’allà, els del Segrià van posar setge a la porteria local. Ho va aconseguir des dels onze metres a cinc minuts per a la conclusió del matx i Joel no va fallar. Quan tothom pensava en les taules, va arribar el tercer gol local. En aquells moments, l’EFAC estava amb nou jugadors després de la lesió de Joel Chiné i amb Samba atès a la banda. Els locals van aprofitar per fer el definitiu 3-2 sense temps per a la reacció de l’EFAC.

Mariani: “Ens ha faltat una mica d’experiència”

Després del partit a Espluges, el tècnic de l’EFAC, Ismael Mariani va assenyalar “estic fotut, penso que ens hem merescut més. L’equip ha jugat bé i ha creat ocasions, fins i tot hem tingut la capacitat de reaccionar amb un resultat negatiu”. Analitzant el partit, Mariani va assenyalar que “potser ens ha faltat experiència. Hem de saber llegir el moment i conformar-nos amb l’empat”. “És complicat afrontar partits amb la plantilla tan justa per culpa de les lesions”, va afegir el tècnic.

Villanueva de Gállego

El Montsó no va ser capaç de mantenir el control del partit i va acabar empatant a un gol davant del Villanueva en un duel entre equips de la zona baixa. El Montsó va aconseguir avançar-se en el marcador en la primera meitat, però en els últims compassos del matx els saragossans van aconseguir marcar el gol de l’empat definitiu.

Ni Tamarit ni Binèfar van poder sumar els tres punts en el derbi lliterà. Però malgrat això el Tamarit va ser capaç de sumar un punt que situa l’equip arlequinat fora de la zona de descens.

El partit va començar amb dos equips molt ben situats sobre el terreny de joc. Van ser els visitants els primers a vorejar el gol, en una falta directa que va posar a prova el porter del Tamarit, Salas, que va enviar la pilota a córner. Malgrat la primera ocasió, era el Tamarit el que portava la batuta del joc, però el Binèfar va demostrar més habilitat per generar perill i en el minut 26 ja li havien anul·lat dos gols per fora de joc per arribar al descans amb el 0-0 inicial al marcador.

Després del descans, els dos equips van tornar a sortir molt actius. El local Sales va intentar avançar el seu equip amb un llançament de falta, però el tret es va estavellar al travesser impedint que es mogués el marcador. Els entrenadors van moure fitxa a partir del minut 56 a la recerca d’una ocasió que suposés els tres punts, però la falta de punteria i la traça dels porters dels dos equips van impedir que arribés el gol. Els últims minuts van ser un vull i no puc per als dos blocs, que van firmar l’empat a la Colomina per treure el Tamarit de la zona de descens.

Fraga

El Fraga va competir de tu a tu davant d’un Sarinyena que lluita per no despenjar-se de la zona alta de la taula. En un partit en el qual es van imposar les defenses, cap dels dos equips va ser capaç de transformar les comptades ocasions de gol de què van gaudir. A la segona part, els dos equips van sortir a la recerca del gol, però cap va ser capaç de marcar i es va arribar al final amb el 0-0 inicial.