REDACCIÓ
11-01-2021
Actualitzat: 11-01-2021 9:16
  • Derrota a la pròrroga

El Pardinyes no va poder sumar la segona victòria seguida i ahir va caure a la pròrroga amb l’Hospitalet (78-73), en un duel que els de Gerard Encuentra tenien encarrilat a falta de 6 minuts. Tanmateix, els locals es van animar i van acabar emportant-se el triomf davant dels lleidatans, que no van poder comptar amb Schmidt per molèsties en una espatlla.

La primera meitat va ser igualada, sense que cap equip prengués la iniciativa en el marcador. El Pardinyes ho va intentar després d’un triple de Gasque per al 9-12, però els barcelonins van acabar el primer quart davant (17-15). En el segon acte, el conjunt local va assolir els 6 punts de renda, però els lleidatans van saber reaccionar abans del descans, al qual es va arribar amb un ajustat 37-35. Durant els primers minuts del tercer quart es va mantenir la igualtat, però Òrrit va obrir bretxa a favor del Pardinyes. Després d’una lleugera reacció de l’Hospitalet, els lleidatans van continuar castigant el cèrcol rival i van arribar a l’últim quart amb una renda de 8 punts (48-56). Efambe va posar els 10 punts de diferència i el partit semblava encarrilat per als interessos del conjunt d’Encuentra. El crono jugava a favor seu i a falta de 6 minuts l’electrònic reflectia un clar 50-63. Tanmateix, va aparèixer Edgar San Epifanio, fill del mític Epi, per revifar els locals. Bassas empatava el xoc a falta de 54 segons i el partit se n’anava a la pròrroga. El germà del jugador del Joventut va ser l’artífex de l’empenta final dels locals, que van acabar emportant-se el triomf. El Pardinyes, que aquesta setmana tancarà el fitxatge d’un base amb experiència a LEB Plata, preveu visitar dissabte (18.15) el Cornellà.