REDACCIÓ
12-09-2018
Actualitzat: 12-09-2018 11:45
  • Derrota a l'últim test

L’Associació Lleidatana no va poder tancar la sèrie d’amistosos prèvia a l’inici de Lliga amb una victòria davant del Joventut de Mataró, rival a la Divisió d’Honor Plata, que va acabar adjudicant-se el triomf per 22-29. Malgrat el resultat final, el duel va ser molt igualat i només es va trencar a partir del minut 45, quan les visitants van anotar tres gols al contraatac davant els quals no va poder reaccionar l’equip de Vujasinovic. El partit va començar amb domini altern, tant en el joc com en el marcador, encara que el Mataró va agafar els primers avantatges. Vujasinovic va optar per seguir donant minuts a jugadores del juvenil, amagant les seues armes de cara al debut de dissabte amb l’Agustins d’Alacant, i el conjunt lleidatà va patir en defensa, malgrat que Kora va tenir una gran actuació sota els pals. El matx va tenir una aturada quan Dora Vujasinovic va rebre un fort cop al cap que va requerir que la traslladessin a un centre hospitalari, on ha passat la nit en observació. Després d’aquest ensurt, l’enfrontament va arribar al descans amb un ajustat 10-11. A la segona meitat es va mantenir la igualtat, encara que a partir de 45, el Joventut de Mataró va agafar les regnes del partit, aprofitant que les lleidatanes encara estaven afectades per la lesió de Vujasinovic. Així es va passar del 17-17 a un 17-20 que l’Associació no va poder superar. Les barcelonines van aprofitar la davallada en el joc local per augmentar les diferències i guanyar per un ampli 22-27, un marcador enganyós després del joc que es va veure sobre la pista. Un cop finalitzada la pretemporada, l’Associació debutarà dissabte (18.00) en Divisió d’Honor Plata davant l’Agustins a l’Onze de Setembre.