Desallotgen dos pisos per l'esfondrament d'una terrassa a Lleida

ACN
23-03-2020
  • Desallotgen dos pisos per l'esfondrament d'una terrassa a Lleida

Dues famílies han estat desallotjades aquest dissabte a la tarda del seu domicili per l'esfondrament d'una terrassa d'un immoble al carrer Maials de Lleida. Els residents dels dos pisos del replà del primer pis han estat reallotjats en domicilis familiars, mentre es fan les obres de rehabilitació necessàries. No hi ha hagut ferits, però sí importants danys materials, donat que la runa ha caigut damunt de dos vehicles que hi havia aparcats a l'interior del magatzem de l'edifici.
Els fets es van produir al voltant de les 3 de la tarda d'aquest dissabte, quan part de la terrassa va cedir i va caure a l'interior del magatzem que hi ha a l'immoble. Els fets han obligat a desallotjar momentàniament els quatre pisos de l'edifici, fins que els tècnics municipals han fet la inspecció pertinent. Un cop finalitzada, s'ha autoritzat a les famílies de la segona planta a tornar als seus pisos, mentre que les del 1r 1a i 1r 2a només ho podien fer a determinades habitacions, ja que per mesures de seguretat s'ha precintat una part dels habitatges per evitar l'accés a la terrassa.

Les dues famílies afectades han decidit voluntàriament abandonar els seus habitatges i s'han reallotjat a casa de familiars, mentre es fan les obres de rehabilitació necessàries.

Fins al lloc del fets s'hi ha desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de la Generalitat i de la Brigada d'Acció Immediata, que ha estat l'encarregada de fixar un recinte de seguretat.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next